Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Monday Singers

26 mei 2019 -15:00

€15.00

De entree bedraagt € 15,- en kan contant en met pin aan de deur worden voldaan. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
Reserveren voor deze activiteit? Vul onderaan deze pagina het aantal gewenste plaatsen in onder RSVP en voeg uw gegevens toe.

Het Pop- en Musicalkoor The Monday Singers bestaat sinds 1985! Het is een gemengd koor uit Duivendrecht, vanaf januari 2018 o.l.v. dirigent Deirdre van der Wolk. Zij repeteren met een vaste pianist.

The Monday Singers (TMS) heeft ongeveer 40 leden die, in 4 stemgroepen, met veel enthousiasme iedere maandagavond repeteren. Het repertoire is zeer gevarieerd. Ze treden graag op, ieder jaar proberen ze meerdere kleinere optredens te verzorgen. Regelmatig organiseren ze een groot concert. Deze concerten worden begeleid door een band, een groot feest! In mei 2019 treden ze op in De Kleine Kerk met een zomers programma!

Ze bezoeken één keer per twee jaar een buitenlands korenfestival. Verder nemen ze deel aan bijvoorbeeld Korenlint in Haarlem, het Korenfestival in Medemblik en de Korendagen in Paradiso.

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
26 mei 2019
Tijd:
15:00
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:

Locatie

Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP
+ Google Maps