Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerconcert in De Kleine Kerk: Charlotte Gulikers, cello

8 augustus 2021 -15:00 - 16:00

€10.00

Charlotte Gullikers, cello

Charlotte Gulikers (1995) begon op acht jarige leeftijd met cello spelen. In 2009 werd zij aangenomen op de jong talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar studeerde ze bij Lucia Swarts en Dmitri Ferschtman. In 2013 begon Charlotte haar Bachelor studie bij Maarten Mostert aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij in september 2018 haar diploma behaalde. Momenteel studeert zij bij Pieter Wispelwey in de master opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2015 volgt zij naast haar modern cello lessen ook barokcello lessen bij docenten Viola de Hoog, Jonathan den Herder en Pieter Wispelwey.
Charlotte volgde diverse masterclasses, o.a. bij Colin Carr, Maria Kliegel, Wolfgang Boettcher, Wen-Sinn Yang, Pieter Wispelwey, Melissa Phelps, Filipe Quaresma en barokcellisten Anner Bylsma, Bruno Cocset en Werner Matzke.
Zij deed drie keer met succes mee aan het Prinses Christina Concours. Onder andere won ze daar de Gaudeamus-prijs (2013), de ensemble aanmoedigingsprijs (2015) en een eervolle vermelding (2014). Ook werd haar tijdens het Britten Celloconcours een eervolle vermelding toegekend (2013).
Charlotte soleerde met Camerata Amstelveen en met het Viotta Symfonieorkest, speelde verschillende keren in het Nationaal Jeugd Orkest en is sinds 2019 lid van het internationale Theresia Orchestra, een orkest gespecialiseerd op klassiek repertoire op authentieke instrumenten. Als kamermuziekensemble geeft ze veel concerten met haar broer Maxime Gulikers (viool) als duo, daarmee speelde ze o.a. op het Janine Jansen Festival in Utrecht.

Charlotte speelt op een Cornelis Weel cello uit 1853, Utrecht.

Op het programma staan werken van Bach, Reger en Weinberg.

Reserveren en vooraf betalen is verplicht.

Je krijgt een bevestiging per email: controleer  zo nodig je spambox  voor het ticket.

 

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
8 augustus 2021
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€10.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.stichtingkleinoot.nl

Organisator

Stichting Kleinoot
E-mail
activiteiten@stichtingkleinoot.nl

Locatie

De Kleine Kerk
Rijksstraatweg 129
Duivendrecht, 1115 AP Nederland
+ Google Maps