Inloggen   |  
Zoeken
De Thuiskomst

Bezetting:

  o   Quirine van Hoek, viool

  o   Ellen Zijm, accordeon

 

Duo De Thuiskomst is een bijzonder muzikaal duo dat wordt gevormd door Quirine van Hoek, viool en Ellen Zijm, accordeon. Tijdens hun concerten wordt u meegenomen naar bijvoorbeeld de Vroege Barok, Spanje met een vleugje Tango of Oost-Europa. Laat u verrassen door de schitterende combinatie van viool en accordeon en het virtuoze en ontroerende spel van dit duo.

Toen Quirine van Hoek en Ellen Zijm elkaar op de middelbare school leerden kennen ontdekten ze al snel dat muziek een grote gedeelde passie was. Bovendien bleek de combinatie van viool en accordeon verrassend veel mogelijkheden te bieden. Reden te meer om in 2010 duo ‘De Thuiskomst’ op te richten. 

De Thuiskomst maakt o.a. thematische programma’s die het publiek meenemen naar een bepaalde plek of tijd. Zo voert De Thuiskomst in Spanje de luisteraar mee naar Iberische plaatsjes, waar tapasgeur en flarden tangomuziek over het dorpsplein waaien. 

Na afloop van het concert bent u hartelijk welkom voor een afsluiting van het seizoen in stijl met een glaasje wijn en tapas!

 

Datum:            Vrijdag 18 mei 2018, aanvang 20.00 uur
Entree:            € 15,-, kaartverkoop aan de zaal, inclusief koffie in de pauze en drankje na afloop
Locatie:           De Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129, 1115 AP Duivendrecht