Inloggen   |
Stichting Kleinoot

De Stichting Kleinoot (http://www.stichtingkleinoot.nl) is opgericht om de inwoners van Duivendrecht en omgeving een aanbod te doen op het gebied van muziek, toneel, muziektheater en andere culturele evenementen. De stichting heeft De Kleine Kerk als vaste thuisbasis.

Alle activiteiten worden uitgevoerd met de hulp van vrijwilligers. Daarnaast probeert Stichting Kleinoot subsidie te krijgen en sponsoring van bedrijven die het culturele leven in Duivendrecht willen stimuleren. Deze jonge stichting richt zich op alle inwoners van Duivendrecht die een avond met mooie en goede muziek, of een toneelvoorstelling weten te waarderen.

Voor de voorstellingen wordt entree gevraagd. In de prijs is een kopje koffie of thee in de pauze inbegrepen. Na de voorstelling is er gelegenheid nog even na te praten met een drankje dat u aangeboden wordt.

De stichting heeft ten doel:
Het steunen en stimuleren van culturele initiatieven door het organiseren en/of begeleiden
van concerten, concertseries, toneelvoorstellingen, evenementen en andere projecten.